Jag vill vara med och föreviga när er kärlek blir ett. Fånga dom fantastiska ögonblicken, stora som små. Hjälpa er att förverkliga ERA önskemål, som ni kan minnas för resten av livet.

Bröllop

Prislista

Mina bröllopspaket delas upp i timmar, så att ni själva har möjligheten att bestämma vad ni vill föreviga.

9 timmar

Mitt största paket är för dig som vill minnas varje stund från er stora dag. Här börjar vi på morgonen från förberedelserna, porträttfotografering är en självklarhet, vigsel, gratulationer/mingel, porträtt med era nära och kära hinns med, middagen och avslutningvis festen. Här kommer ni få en inblick från alla olika perspektiv från er stora dag.

check
Planeringsmöte
check
Bildredigering
check
Provfotografering
25 000:-
7 timmar

För er som vill fånga de stora delar av bröllopsdagen, här kan vi t.ex börja med dom nervösa förberedelserna, porträttfotografering, gratulationer/mingel fram till middagen därefter smyger jag iväg. Här väljer ni själva hur ni vill lägga upp det, jag hjälper er med schemaläggning men ni bestämmer efter era drömmar.

check
Planeringsmöte
check
Bildredigering
check
Provfotografering
20 000:-
5 timmar

Här har du paket för er som vill få med det mest klassiska. Exempelvis, förberedelserna när klänningen sätts på och slipsen knyts. Porträttfotografering på utvalda platser. Vigsel, gratulationer/mingel fram till brudskålen. Det här kan ni även själva schemalägga så ni får precis som ni vill ha det.

check
Planeringsmöte
check
Bildredigering
15 000:-
3 timmar

Paketet passar perfekt för er som vill ha hjälp med det viktigaste av dagen. T.ex så följer jag med från en planerad porträtt fotografering samt fotografering under vigsel och gratulationer/mingel. Eller som ni önskar att lägga upp det.

check
Planeringsmöte
check
Bildredigering
10 000:-

Planeringsmöte

I alla paket ingår ett möte mellan oss, där vi sätter oss ner och tar en fika och diskuterar era önskemål för dagen. Vi skriver avtal och lär känna varandra. För mig är det jätteviktigt att ni känner att vi klickar med varandra, så att ni kan känna er så bekväma som möjligt inför den stora dagen.

Provfotografering

I mina två största paket, 7 & 9 timmar, så ingår 1 h provfotografering innan er stora dag. Ett perfekt tillfälle att lära känna varandra & få en inblick i hur porträttfotograferingen kommer att gå till under dagen. Samt har ni möjlighet att få bilder på er tillsammans som passar bra för ex inbjudningarna. Provfotograferingar går även att lägga till på övriga paket till en kostnad på 2500 kr. 

Redigering och bildleverans

Jag anser att en bild är inte färdig förrän den har besökt Photoshop en sväng, och därför ingår alltid redigering med i leveransen. Därför lämnar jag heller aldrig ifrån mig oredigerade bilder. Alla bilder levereras i färg, men går även att få svartvita vid önskemål.

Något som skiljer mig från många andra fotografer är att jag inte tar betalt för antalet bilder jag levererar, utan känner att jag vill dela med mig av alla era fina stunder tillsammans under dagen. Därför levererar jag alla bra bilder från dagen, efter fotograferingen så gör jag bara en gallring av bilder där jag sorterar bort bilder som blivit med oskärpa, någon som blundar eller identiska bilder.

Reseersättning

Mina priser förändras inte beroende på vart bröllopet är, däremot tillkommer reseersättning på 40kr/mil (räknat från Uppsala) och/eller tåg/flygbiljett, samt kostnad för eventuell övernattning.

Leverans

Bilderna levereras max 6 veckor efter bröllopet.

check
Alla priser är inkl moms.
check
Betalning sker via faktura, 50 % vid bokning & resterande 50 % vid leverans av bilder.

Förfrågan om bokning

Behöver du en fotograf? Skicka iväg en förfrågan här, så hittar vi en lösning som passar dig.